Betaal veilig achteraf met Klarna

Leveringsbeleid

Trifogli streeft naar het behalen van de beste resultaten. Dit betekend dat onze klanten met alle plezier kunnen genieten van hun producten en/of de producten nuttig kunnen gebruiken. Heb jij een leuk product gekocht? Wees niet bang om je ervaring met ons te delen!

Om ervoor te zorgen dat onze partner eerlijke prijzen kan vragen voor de producten is er gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kan er enorm worden bespaard op opslag-, transport- en verpakkingskosten.

Doordat de producten direct vanuit de leverancier verstuurd worden is er een gemiddelde levertijd van 7-14 werkdagen, nadat de order is verwerkt. De verwerkingsperiode is 1-3 werkdagen.

In 99% van de gevallen worden de order binnen bovenstaande levertijd geleverd. 

Altijd GRATIS verzending

De leverancier neemt de verzendkosten van iedere bestelling voor zijn rekening. Alle producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Geweigerde pakketten en niet-thuis situaties

Wanneer de consument het pakket weigert aan de deur en/of niet thuis is tijdens alle bezorg momenten, rekenen wij tot wel 50% herbevoorrading kosten van de aanschafprijs. Dit om alle logistieke- en retourkosten van het pakket te dekken.